Decibelmåler app

Lydmåler – Decibel måler – Apps i Google Play

Lydmåler-appen bruger din mikrofon til at måle støjvolumen i decibel (dB). Med denne app kan du nemt måle det aktuelle niveau af miljøstøj.

Måle miljøstøj ved hjælp af lydmåler & kend decibelværdien i live

Lydmåler (Sound Meter) – Apps i Google Play

Lydniveauet meter (eller SPL) app er viser en decibel værdier ved foranstaltning af ekstern støj, displays målt dB-værdier i forskellige former.

Mål ekstern støj ved pæn lyd meter

Lydmåler : Sound Meter HQ 4+ – App Store

13. mar. 2021 — Lydmåler – smart værktøjsprogram til måling af støj og lydniveau eller måling af lydtrykniveau (SPL) i decibel (dB).

De bedste apps til at måle støjen fra enhver lyd | AndroidHjælp

Decibel måler. Fordelen ved denne app er, at dens særlige lydniveaumåler identificerer støjen med et navn og efternavn, det vil sige hvis det er trafikstøj, …

Liste over de bedste apps til at måle støjen fra enhver lyd. Disse apps måler decibel ligesom en lydniveaumåler gør.

Anbefaling af decibel måler app til iPhone? – HardwareOnline

HardwareOnline.dk – Forum: Anbefaling af decibel måler app til iPhone?

Nogen der kan anbefale en god decibel måler app til iPhone? Er klar over det ikke er en erstatning for en rigtig måler men har brug for en der …

24 hour hardware portal

Sådan kan du måle støjen omkring dig | TV2 ØST

9. mar. 2012 — Søger du på Sound Meter – både på en Android-telefon og på iPhone finder du en internationalt anerkendt app, der kan måle støjniveauet …

Støjmåler • Sammenlign (14 produkter) på PriceRunner »

Kom godt i gang · Sikker onlineshopping · Vores app · Medlemskab · Uafhængige test · Ofte stillede spørgsmål · Privatliv & Vilkår · Privatlivsindstillinger.

Er støjniveauet skadeligt omkring dig? Sådan kan du måle det

Er støjniveauet skadeligt omkring dig? Sådan kan du måle det – TV 2

27. maj 2016 — En tredje app, der fungerer til både android og iPhone er gratis app ‘ Decibel 10th’, som kan bruges til at måle lydtrykket og herefter udregne …

Mange mennesker er til dagligt udsat for generende støj som for eksempel kan stamme fra vejtrafik. Men hvor meget støjer det i din hverdag. Tjek selv.

Sådan måler du decibel med din mobil: apps til Android

Sådan måler du decibel med din mobil: apps til Android | Androidsis

13. aug. 2022 — Ligesom andre apps, Decibelmåler viser nøjagtigt decibelmåling, alle med en grænseflade, der ligner visningerne i andre værktøjer.

Vi viser dig de 6 bedste applikationer til hurtigt at måle decibel med mobilen på din Android-telefon og optage sessionerne.

Keywords: decibelmåler app